fbpx
Produse CSi
5 servicii post-vânzare pe care le oferă CSi România
07/07/2021
preturi CSi
Software-urile de inginerie structurală, tehnologie pentru o lume mai bună și mai sigură
28/09/2021
Show all

[Studiu de caz] Altfel Construct

haier

Sursă foto: Altfel Construct

Societatea comercială Altfel Construct a fost înființată în 2006 și are ca obiect principal de activitate proiectarea structurala în domeniul construcțiilor civile și industriale. Echipa este formată din 12 ingineri, o bună parte dintre ei activând în cadrul Altfel Construct din primii ani de la înființare și până în prezent. Ariile de expertiză ale echipei sunt specifice activității de inginer proiectant din perioada curentă: de la conceptul structural, la modelarea pentru analiză și desen, elaborarea calculului structural și realizarea documentațiilor tehnice și până la urmărirea implementării proiectului în faze determinante.

Proiectul de referință prin care se remarcă Altfel Construct este Catedrala Mântuirii Neamului. În ceea ce privește proiectul care are la bază soluțiile software de modelare și analiză structurală CSi, fabrica de frigidere Haier amplasată în parcul industrial de lângă Ploiești este obiectivul principal. Proiectul a fost elaborat începând cu februarie 2020 și finalizat în luna august a aceluiași an.

Soluțiile comerciale software dezvoltate de către CSi au fost întotdeauna pentru echipa noastră un instrument familiar, ușor de folosit, ce pune la dispoziția utilizatorului rezultate exacte și intuitive pentru proiectare.”

Altfel Construct

Beneficiile principale:

  • Ușurința modelării pentru calcul;
  • Corectitudinea rezultatelor obținute în urma analizelor structurale;
  • Frecvența utilizării soluțiilor CSi în rândul inginerilor proiectanți români, ce face ca aceste produse să constituie un limbaj comun de proiectare;
  • Integrarea metodelor de calcul prevăzute de codurile de proiectare curente.

Prin utilizarea programelor CSi, procesul de proiectare în cadrul Altfel Construct a fost mai simplu, mai rapid și cu un grad mai ridicat de acuratețe. Programele de modelare și analiză structurală CSi au avantajul de a fi cunoscute și înțelese de către toți inginerii din cadrul echipei, cât și de colaboratorii ingineri oferind astfel un limbaj comun de proiectare și analiză, facilitând interpretarea rezultatelor și formularea concluziilor.

Soluțiile comerciale software produse de CSi sunt un factor determinant în alcătuirea și dimensionarea structurilor concepute în birourile Altfel Construct.

Mai jos, puteți vedea câteva randări ale proiectului, poze de pe șantier și imagini din program.

Randări ale proiectului:

haier1
Sursă foto: Altfel Construct
haier2
Sursă foto: Altfel Construct
haier
Sursă foto: Altfel Construct

Poze de pe șantier:

Sursă foto: Altfel Construct
Sursă foto: Altfel Construct

Vezi și alte studii de caz care au la bază soluțiile CSi Structural Software.