fbpx

Despre noi

Suntem CSi Structural Software România și ajutăm firmele de proiectare în inginerie civilă să realizeze structura de rezistență a clădirilor utilizând produse software concepute în America și utilizate în peste 160 țări. Acestea le oferă soluții complete în proiectarea structurală, timp câștigat și economisirea resursei umane prin simplitatea de a fi utilizat, dar și suport tehnic de calitate oferit de specialiștii din domeniu.

Despre noi

Computers and Structures, Inc. (CSi)

Fondat în 1975, CSi este renumit pe plan mondial pentru produsele software cu aplicabilitate în ingineria structurală și seismică. Programele CSi sunt utilizate de numeroase companii de analiză structurală, răspândite în peste 160 de țări, pentru proiecte de mare anvergură. Printre acestea se numără Turnul Taipei 101 din Taiwan, One World Trade Center din New York, Stadionul Olimpic din Beijing (cunoscut ca „Bird’s Nest”) și podul suspendat peste Canalul Panamei, Centenario Bridge. Produsele CSi sunt rezultatul a peste patru decenii de cercetare și dezvoltare, fiind astfel cea mai de încredere gamă de produse software pentru experții în proiectare.

SAP2000, CSiBridge, ETABS, SAFE, și Perform3D

Fiecare dintre aceste produse dispune de capacități inovative și instrumente unice de lucru, care răspund unei game vaste de sisteme structurale și probleme de analiză, pentru a permite utilizatorului alegerea soluției optime. SAP2000 este conceput în special pentru a fi utilizat pe structuri civile, baraje, turnuri de telecomunicație, stadioane și instalații industriale. CSiBridge oferă instrumente parametrice puternice pentru proiectarea podurilor metalice și din beton. ETABS este un program versatil, dezvoltat pentru a fi eficient în special pentru structuri multietajate de clădiri comerciale și rezidențiale. SAFE asigură eficiență în analiza și proiectarea plăcilor și fundațiilor de beton, cu sau fără post-tensionare. PERFORM-3D este un instrument puternic de analiză nelineară, care oferă capacități puternice de proiectare bazată pe performanță.

Standardele Produselor CSi

Având o echipă extrem de calificată, formată din ingineri proiectanți, cercetători, academicieni, dar și datorită implicării în comunitatea ingineriei structurale pe plan global, CSi a fost în prim planul dezvoltării programelor de calcul structural pentru aproape patru decenii. Alegând produsele CSi puteți fi siguri că beneficiați de cele mai complexe instrumente disponibile, în spatele cărora stă o companie neegalată în inovație și cu determinarea de a se ridica la cele mai înalte standarde.

Echipa CSi Structural Software - România

Căutați soluții în proiectarea structurală? Acum le găsiți pe toate, într-un singur loc.